På plats i Kullabygden

Efter en tämligen omtumlande tid är jag nu på plats i ”Hemmanäs” i sköna Kullabygden; en del av vårt land som erbjuder närhet till såväl hav som dramatisk natur och dessutom en dynamisk region på såväl denna som andra sidan Öresund. Och den som är bevandrad i skånsk geografi vet så klart att det inte finns någon ort med det namnet. Men Höganäs är nu hemma för mig och verksamheten.

Det är, nu när flyttlådorna börjar tömmas, hög tid att komma igång med skrivande och produktion igen. Utöver frilansskrivandet kommer egna texter att produceras och fungera som bakgrund samt ingångar i podcasten En Fri Hals. Podden presenteras närmre här på hemsidan och där kommer även länkar till nya avsnitt att publiceras. Första avsnittet (andra om man räknar med pilotavsnittet) kommer att ha rubriken ”Fri eller träl? Du avgör själv”.

Så, spänn fast dig – nu åker vi!