En Fri Hals: Hur mycket frihet är du beredd att ge upp för ”demokratin”?

Nytt avsnitt i såväl Youtubekanalen som på podcasten på Soundcloud:
Den kanske omöjliga men mycket kontroversiella frågan ställs i detta avsnitt: ”Demokrati vs frihet – Går det att ställa begreppen mot varandra?” Med utgångspunkt i en text med samma rubrik från december 2019, ges här ingången till vad som idag måste betecknas som förbjudna tankar: Hur mycket av din personliga frihet är du beredd att ge upp för ”demokratin”? Hela texten finns även här på www.skriftstallare.com

På Youtube (Avsnitt 7):


På Soundcloud (Avsnitt 8):

———

Gillar du det du har läst? Sprid gärna vidare så fler kan ta del av denna och andra artiklar här på skriftstallare.com. Det är det enklaste sättet att visa uppskattning. Ett annat är att ge en gåva, exempelvis via swish (0731062132) eller paypal. Observera att en gåva inte är betalning för någon vara eller tjänst; varken nu eller i framtiden. Allt innehåll på skriftstallare.com är öppet och kostnadsfritt.

PP-Swish-Box