Alive & Safe

Med försiktighet lanseras nu siten www.aliveandsafe.se och därmed den verksamhet som där presenteras.

Ett mynt har ju flera sidor, heter det. I alla fall två. Skrivandet och filosoferandet är en sida. Friluftsintresset och den militära bakgrunden en annan. Kan man kombinera detta och så försörja sig? Det är målet. Häng med från början. Kanske du blir en del av det sammanhang som nu skapas.

Jag driver, som ni vet, kanalen En Fri Hals som produceras som video på Youtube och som podcast på Soundcloud. Stor del av innehållet bottnar i filosofin. Samtidigt är flera avsnitt inspelade i studioköket eftersom mat och dryck ligger mig varmt om hjärtat. Framtida avsnitt kommer även att spelas in ute i det fria.

IMG_0407Nu kommer även friluftssidan av mig att få genomslag i kanalen. Och det är därför sidan aliveandsafe.se skapats; för att sprida kunskap och intresse för uteliv, överlevnad och vikten av att vara förberedd.

Häng med på den resan, du med!