NYTT PROJEKT: Fosterjorden.se

Nu smygs projektet Fosterjorden.se igång! Med devisen ”Det är bara kört om vi bestämmer oss för det!” är syftet att väcka kunskap om och intresse för vilka vi är, vår historia, mylla och önskade framtid. Fosterjorden.se vill samla människor som i grunden är kloka och tror på reell, individuell frihet i kombination med tradition; som värdesätter det som är lokalt unikt och vill bevara det till kommande generationer; som inte är rädda för att rakryggat stå upp; som vägrar se den jord som är vår falla i fiendens händer.

Du vill vara med från början. Kanske till och med ge detta ideella projekt en skjuts i rätt riktning. I vanlig ordning kan du göra det genom att prata om det med vänner, dela länkar och artiklar ja till och med skjuta till en slant i form av en gåva. Antingen via Patreon eller via Swish. För det är väl ingen som har bestämt att det är kört?!

Har du frågor är adressen: post@fosterjorden.se